Yükleniyor... Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır !

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

“Saygıdeğer Üzümörenli Kardeşlerim acı ve tatlı olayları, sevindirici gelişmeleri, mutluluk veren anıları ile bir yılı daha geride bırakıyor, umudumuzu koruyarak, huzur içinde yeni bir yıla girmenin coşkusunu yaşıyoruz. 2016 Yılının Kasabamıza, ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, mutluluk getirmesini, dünyanın ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını diliyorum. Kuşkusuz yeni bir yıl, beklentiler ve hedefler yönünden, bireyler, toplumlar ve ülkeler için farklı anlamlar yüklüdür. Daha aydınlık yarınlara ulaşmak için, Millet olarak elbirliği ile çalışmamız, kendimize inanmamız, sahip olduğumuz olanaklar ve öz kaynaklarımızı en verimli biçimde kullanmamız yeterli olacaktır. Gücümüze inanarak, karamsarlığa kapılmadan, çağdaş dünyayla bütünleşme yolunda yorulmadan ilerleyeceğiz. Hizmetlerimiz vatandaş odaklı, temel hedeflerimiz açıklık, şeffaflık ve verimlilik olacaktır.

Kasabamız açısından önümüzdeki yılda hizmetlerimiz sizlerin desteği ile artarak devam edecek. 2016 yılında Kasabamızı her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. Kasabamızın vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir yer olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir.

Her yeni gün ve her yeni yılın doğan bir umut olduğu inancıyla Milletimizin ve Üzümörenli hemşerilerimin yeni yılda refaha ve mutluluğa kavuşmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Yeni yılın ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine esenlik, huzur başarı, sağlık, mutluluk ve sevinç getirmesini diler saygı ve sevgilerimi sunarım.”

İsmail KARAKAŞ Üzümören Belediye Başkanı